| 

Tijd voor een inspanningstest? Bij SEG Racing Academy ben je aan het juiste adres!

De renners van SEG Racing Academy worden elke jaar meerdere keren getest in ons lab. Het testen geeft inzicht in je huidige capaciteiten ten behoeven van gerichte prestatieontwikkeling. Een vervolgtest heeft als doel het monitoren van je ontwikkeling en op het bijsturen van je ontwikkelingsrichting.

VO2 max test

  • Maximale zuurstof opname (VO2 max) is een cruciale factor voor uithoudingsvermogen. Door gebruik te maken van het SEG Racing Academy protocol krijg je inzicht in je huidige vorm en verbetermogelijkheden.
  • De verkregen resultaten geven je inzicht in je VO2max, trainingzones (op zowel hartslag als vermogen) en progressie. Daarbij is het mogelijk jezelf te vergelijken met de SEG Racing Academy database.
  • Optioneel: plan een inspanningstest op locatie bij het SEG Racing Academy mobiele lab. Het mobiele lab brengt de kennis en apparatuur op elke gewenste locatie voor het afnemen van inspanningstesten en Bikfe fits. Deze diensten zijn beschikbaar op aanvraag. Dit kan erg interessant zijn voor groepen, fietsclubs, bedrijventeams die in een keer getest willen worden!

Neem gerust contact op via info@segracing.com

V02 max testCPC EindhovenMobiele lab
Ademgasanalyse (O2/CO2)
Electrocardiogram (ECG)
Lactaat meting
Trainingszone bepaling (hartslag en vermogen drempels)
Test op eigen fiets
LocatieCPC EindhovenOp aanvraag
Prijs€170,-Op aanvraag